Højskoledag Himmel og Helvede

Lørdag d. 13. november 2021, Kl. 10:00 til kl. 14:00

Himmel og Helvede

Højskoledag lørdag den 13. november kl. 10 – 14.

Et strejftog igennem forestillinger om Himmel og Helvede med afsæt i Dantes guddommelige komedie. Hver gang Himmel og Helvede bliver afskaffet har de det med at dukke op i nye forklædninger.

Hvad er det, som fortsætter med at fascinere ved de forestillinger, som Dante Alighieri mere end nogen anden har været med til at forme med sine digte om Inferno, Purgatorio og Paraiso.

I den guddommelige komedie er det først Vergil og senere Beatrice, der leder Dante på opstigningen til Paradis. Til højskoledagen vil deltagerne slå følge med foredragsholdere, med hinanden og med musikere og kunstnere. Undervejs vil der være kaffe/te og frokost.

Dagen er fælles for Aldersro og Lundehus sogn og arrangeres af kirkens tre præster.

Tilmeld dig kirkens nyhedsbrev på hjemmesiden for at modtage det endelige program sammen med information om tilmelding her