Spaghettigudstjeneste Taksigelseskirken

Torsdag d. 7. oktober 2021, kl. 17:00
Taksigelseskirken, Jagtvej 165, 2100 København Ø

Efterårets tema er vand i mange former. Der vil komme flere informationer senere.

Det er Lars Obel, præst og Nynne Hansen musikpædagog, der vil sørge for spændende og sjove spaghettigudstjenester.

Spaghettigudstjenesterne i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage.

Gudstjenesten henvender sig primært til førskolealderen og varer ca. 25 min. Efter gudstjenesten er der fællesspisning i kirkens krypt -så vidt muligt økologisk. Det er nødvendigt at tilmelde sig på taksigelseskirken@gmail.com eller 30667714.

Hvis du er interesseret i et nyhedsbrev om børnearrangementer i kirken, kan du tilmelde dig på kirkens hjemmeside her