Aflyst. Udflugt til Sankt Lucas-stiftelsen

Onsdag d. 18. november 2020, kl. 13:30

Søster Kirsten er et navn, der stadig er kendt af mange her i Lundehus. Søster Kirsten (f. 1919) var af adelsslægt, men fik i en ung alder et kald til at blive diakonisse. Hun uddannede sig på Sankt Lukas stiftelsen og fortæller levende i sin erindringsbog ”Aldrig færdig – altid på vej” om, hvordan hun blev sendt ud på krævende opgaver hos nogle af de fattigste, f.eks. til dansksindede i Flensborg, i årene efter krigen. I 1959 blev hun ansat ved Lundehus kirke som ”Danmarks første sognemedhjælper”. Her grundlagde hun bl.a. Kaffeklubben, som eksisterer den dag i dag.

På udflugten den 18. november bliver der mulighed for at se Sankt Lukas stiftelsen hvor det hele begyndte. Det store hus rummer et smukt kirkerum og et lille museum. Stiftelsen er et aktivt hus i stadig udvikling og rummer i dag bl.a. hospice for både børn og gamle. Derfor tages der ekstra mange forholdsregler mod smitte med covid-19. Det betyder at hvis der er den mindste risiko forbundet med udflugten 18. november, vil den blive udsat til et senere tidspunkt. I så fald får de tilmeldte naturligvis direkte besked. Hvis forholdene tillader det, slutter vi eftermiddagen med en kop kaffe.

Mødetider: Sankt Lukas kl. 13.50 eller ved Lundehus Kirke kl. 13.30.

Deltagelse er gratis. Begrænset antal deltagere. Tilmelding nødvendig med navn og telefonnummer til Mette Ulrikkeholm 30 66  77 14