Rytmik 1-3 år Taksigelseskirken

Dato Torsdag d. 14. november 2019, Kl. 16:00 til kl. 17:00

TAKSIGELSESKIRKEN

Rytmikken fortsætter hvor babyholdene stopper. Det er nu muligt at lave lege, hvor børnene i langt højere grad er aktivt medvirkende. Vi skal hoppe, danse, lave fagtesange og remser. Derudeover vil vi videreføre ting fra babyholdene; vi vil synge fra "Min første salmebog", danse til salmer, nyde kirkerummet og dets akustik, men nu også komme mere rundt i det. Og far eller mor skal selvfølgelig være med, både når vi hopper, danser, kravler eller leger. Alt i alt kommer der lidt mere fart og tempo på, uden at vi slipper roen og fordybelsen fra babyholdene.

Tidspunkt: Taksigelseskirken, torsdage kl. 16.00 - 16.45. Man kan godt begynde til rytmik midt i en sæson. Pris: 250 kr. for 8 gange. Max 12 børn på holdet.

Efteråret 19:

Hold 1: 15. august - 10. oktober. (Ingen undervisning torsdag d. 29. august.) TILMELDING HER

Hold 2: 24. oktober - 12. december.

Når du har fået bekræftelse på din plads indbetales 250 kr. på følgende konto: 5013-1453834 med teksten: Rytmik 1-3 + barnets navn. Senest ugen inden holdstart.

Underviser: Sofie Schelde står for undervisningen. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i børnerytmik, og har mange års erfaring med babysalmesang/rytmik.

For yderligere information kontakt Sofie på 21 17 58 65 / ssc@km.dk