Taksigelseskirken Spaghettigudstjeneste

Dato Torsdag d. 7. november 2019, kl. 17:00
Lars Petersen

På sporet af Gud

Over de sidste par måneder har vi været på sporet af Gud. Er han I det fjerne, i det nære eller måske bare lige her....
På torsdag er det 3. og sidste gang vi skal på sporet af Gud, og det kommer til at handle om ånd og kærlighed.

Spaghettigudstjenesterne i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage.

Gudstjenesten henvender sig primært til førskolealderen og varer ca. 25 min. Efter gudstjenesten er der fællesspisning i kirkens krypt -så vidt muligt økologisk. Det er ikke nødvendigt, men du kan tilmelde dig på taksigelseskirken@gmail.com eller 30667714.

Hvis du er interesseret i et nyhedsbrev om børnearrangementer i kirken, kan du tilmelde dig på kirkens hjemmeside her