Babyrytmik 3-6 mdr. Taksigelseskirken August-Oktober 2022

Torsdag d. 18. august 2022, Kl. 10:00 til kl. 10:45
Taksigelseskirken, Jagtvej 165, 2100 København Ø
Nynne Hansen

Babyrytmik er et musikalsk og rytmisk tilbud for småbørn i alderen 3 til 12 måneder. Til babyrytmik er barnets sansningsevne i fokus, og timerne vil foregå på børnenes præmisser. Vi skal synge sange og salmer, rime og remse, danse, bruge fakter, tøjdukker, sæbebobler, vifter og meget mere. Aktiviteterne stimulerer barnets evne til at lytte, samarbejde og koncentrere sig. Undervisningen foregår i kirkerummet. Vi sørger for alle rekvisitter, du skal bruge i undervisningen. Hvis du kan medbringe et lille ekstra tæppe, som barnet kan ligge på, vil det være en fordel.

Praktisk info:
Rytmikken foregår om torsdagen i Taksigelseskirken i perioden 4 August  - 6. Oktober 2022, (ingen undervisning d.1. September og d.22. September)

Underviser:

Nynne Hansen er uddannet musik- og bevægelseslærer fra Rytmisk Musikkonservatorium med sang som hovedfag, og har nu 10 års erfaring i at undervise børn og voksne. Mor til Esther på 3 og udøvende musiker.

Ved yderligere spørgsmål kan Nynne kontaktes på tlf.: 21 17 58 65 mail: musikbornogunge@gmail.com