Babysalmesang Lundehus 3. August - 5 oktober 2022

Onsdag d. 28. september 2022, Kl. 10:30 til kl. 11:15
Christine Bach Tofft

Babysalmesang i Lundehus Kirke er et musikalsk tilbud for småbørn i alderen 3 til 12 måneder. Barnets sansningsevne er i fokus, og timerne vil foregå på børnenes præmisser. Vi synger sange og salmer, bruger rim og remser, danse, fakter, sæbebobler mm. Aktiviteterne stimulerer barnets evne til at lytte, samarbejde og koncentrere sig. Undervisningen foregår i kirkerummet og ligger onsdag kl.10.30 - 11.15. Bagefter er der mulighed for at drikke en kop kaffe sammen.

Praktisk information:

Babysalmesang i Lundehus Kirke - onsdage kl.10.30 - 11.15 i kirkerummet, i perioden 3. August - 5 Oktober (Ingen undervisning d.31 August, og 21 September.)

Vi sørger for alle rekvisitter du skal bruge i undervisningen. Hvis du kan medbringe et lille ekstra tæppe, som barnet kan ligge på, vil det være en fordel.

Underviser:

Nynne Hansen er uddannet musik- og bevægelseslærer fra Rytmisk Musikkonservatorium med sang som hovedfag, og har nu 10 års erfaring i at undervise børn og voksne. Mor til Esther på 3 og udøvende musiker.

Ved yderligere spørgsmål kan Nynne kontaktes på tlf.: 21 17 58 65 mail: musikbornogunge@gmail.com