babyrytmik 7-12 mdr. Taksigelseskirken

Torsdag d. 16. juni 2022, Kl. 11:15 til kl. 12:00
Taksigelseskirken, Jagtvej 165, 2100 København Ø

Babyrytmik 7-12. mdr.

Til babyrytmik er barnets sansningsevne i fokus, og timerne vil foregå på børnenes præmisser. Vi skal synge sange og salmer, rime og remse, danse, bruge fakter, tøjdukker, sæbebobler, vifter og meget mere. Aktiviteterne stimulerer barnets evne til at lytte, samarbejde og koncentrere sig. Undervisningen foregår i kirkerummet. Vi sørger for alle rekvisitter, du skal bruge i undervisningen. Hvis du kan medbringe et lille ekstra tæppe, som barnet kan ligge på, vil det være en fordel.

For babyer 7-12 mdr.

Torsdage kl. 11.15 - 12.00  Tilmelding her

Praktisk info

Rytmikken foregår om torsdagen i kirkerummet i perioden 28. April  - 23. juni 2022, (ingen undervisning d.26. maj.)
Det koster 200 kr. for hele forløbet. De indbetales på konto:  5013-0001453834 med følgende tekst: "forældres navn + barnets navn"

Underviser:

Nynne Hansen er uddannet musik- og bevægelseslærer fra Rytmisk Musikkonservatorium med sang som hovedfag, og har nu 10 års erfaring i at undervise børn og voksne. Mor til Esther på 3 og udøvende musiker.

Ved yderligere spørgsmål kan Nynne kontaktes på tlf.: 21 17 58 65 mail: musikbornogunge@gmail.com

Nyhedsbrev til børn- og unge arrangementer i Lundehus- og Taksigelseskirken tilmeld her