Babysalmesang 3-12 mdr Lundehus Kirke

Onsdag d. 1. juni 2022, Kl. 10:30 til kl. 11:15

Vi sørger for alle rekvisitter, du skal bruge i undervisningen. Hvis du kan medbringe et lille ekstra tæppe, som barnet kan ligge på, vil det være en fordel.

Praktisk information:

Rytmikken foregår om onsdagen i kirkerummet i perioden

27. April - 22.Juni kl. 10.30-11.15

Nb. Ingen undervisning d.25. Maj

Det koster 200 kr. for hele forløbet. De indbetales på konto:  2191- 6889482492 med følgende tekst: "forældres navn + barnets navn"

Babysalmesang:

Et musikalsk tilbud for småbørn i alderen 3 til 12 måneder. Barnets sansningsevne er i fokus, og timerne vil foregå på børnenes præmisser. Vi synger sange og salmer, bruger rim og remser, danse, fakter, sæbebobler mm. Aktiviteterne stimulerer barnets evne til at lytte, samarbejde og koncentrere sig. Undervisningen foregår i kirkerummet. Bagefter er der mulighed for at drikke en kop kaffe.